Szerző: mate.lorinczy | ápr 12, 2019
Jégbor A Jégbor egy igazi különlegesség, a természet nagy ajándéka. A bor illatában jól érezhető a kései szüretelésű rizlingekre jellemző „dízel” illat a hársfa virág illat mellett. Ízében a kandírozott gyümölcsök, méz, túlérett csonthéjasok ízei vegyülnek össze a...
Szerző: mate.lorinczy | ápr 12, 2019
Zalai Királylányka Parfümös aromák, eső utáni virágok illata, méz, sárgabarack. Szájban érett, cukrozott gyümölcsök. A meleg évjárat koncentrációja. Étlapunkról ajánljuk a borhoz: Hagymakrémleves cipóban, Dödölle pirított hagymával és sok tejföllel, Fogas roston rizs...
Szerző: mate.lorinczy | ápr 12, 2019
Zalai Kékfrankos Rosé Friss, gyümölcsös illatú szamócás, málnás jegyekkel. Élénk, de nem tolakodó, mindezt ízben is folytatja, virgonc, kerek és arányos, jólesik megforgatni a szájban, és jólesik lenyelni is. Finom savai szépen egészítik ki, és teszik harmonikussá a...
Szerző: mate.lorinczy | ápr 12, 2019
Zalai Cserszegi Fűszeres Világos szalmasárga szín. A fi atalos, fűszeres, bodzás, és rózsás az illata. Szájban üde, fajtajelleges, ropogós, friss szőlő zamatokkal. Ez a bor úgy tud lendületes és illatos lenni, hogy közben szép egyensúlyban marad. Parfümös illat alapján...
Szerző: mate.lorinczy | ápr 12, 2019
Zalai Irsai Olivér Van, ami sosem változik: tiszta, tükrös, évről-évre kirobbanóan fűszeres, szinte muskotályos, parfümös. Élénk, egyértelmű korty: frissítő, gyümölcsös, kis édességgel, a meszes talaj adta élénk savakkal. Étlapunkról ajánljuk a borhoz: Sajttal töltött...
Legutóbbi hozzászólások