Jégbor

Jégbor

Jégbor A Jégbor egy igazi különlegesség, a természet nagy ajándéka. A bor illatában jól érezhető a kései szüretelésű rizlingekre jellemző „dízel” illat a hársfa virág illat mellett. Ízében a kandírozott gyümölcsök, méz, túlérett csonthéjasok ízei vegyülnek össze a...
Zalai Királylányka

Zalai Királylányka

Zalai Királylányka Parfümös aromák, eső utáni virágok illata, méz, sárgabarack. Szájban érett, cukrozott gyümölcsök. A meleg évjárat koncentrációja. Étlapunkról ajánljuk a borhoz: Hagymakrémleves cipóban, Dödölle pirított hagymával és sok tejföllel, Fogas roston rizs...
Zalai Kékfrankos Rosé

Zalai Kékfrankos Rosé

Zalai Kékfrankos Rosé Friss, gyümölcsös illatú szamócás, málnás jegyekkel. Élénk, de nem tolakodó, mindezt ízben is folytatja, virgonc, kerek és arányos, jólesik megforgatni a szájban, és jólesik lenyelni is. Finom savai szépen egészítik ki, és teszik harmonikussá a...
Zalai Cserszegi Fűszeres

Zalai Cserszegi Fűszeres

Zalai Cserszegi Fűszeres Világos szalmasárga szín. A fi atalos, fűszeres, bodzás, és rózsás az illata. Szájban üde, fajtajelleges, ropogós, friss szőlő zamatokkal. Ez a bor úgy tud lendületes és illatos lenni, hogy közben szép egyensúlyban marad. Parfümös illat alapján...
Zalai Irsai Olivér

Zalai Irsai Olivér

Zalai Irsai Olivér Van, ami sosem változik: tiszta, tükrös, évről-évre kirobbanóan fűszeres, szinte muskotályos, parfümös. Élénk, egyértelmű korty: frissítő, gyümölcsös, kis édességgel, a meszes talaj adta élénk savakkal. Étlapunkról ajánljuk a borhoz: Sajttal töltött...